Deneme Moderatör başvuruları bu başlıktan yapılıyor. Başvuru yapacak arkadaşlar aşağıdaki formu doldurmak zorundadır.
Şartlar:
15 konu ve 30 mesaj limitini geçenler başvuru yapmalıdır. Siteye hergün girenler ve en az 3 üye getirenler yapmalıdır. Aksi takdirde başvurunuz kabul edilmeyecektir.
Form:
İsim : Yaş : Tecrübeler: Günlük Online Olma Süresi : Getirdikleri üyeler :
Avril Lavigne Fan Yönetimi.. İyi Forumlar.
En son Fairy tarafından 19/6/2010, 22:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
İsim :İlayda Yaş :14 Tecrübeler:Bir Sitede Admın,Deneme Mod Ve Moduydum.. Günlük Online Olma Süresi :2-3
ilaydacım deneme moderatör olabilmen için 15 konu ve 30 mesaj limitini geçmiş olmalısın. 15 konu ve 30 mesaj limitini geçtiğin taktirde başvurun dikkate alınacaktır.. (: bu arada forumumuza hoşgeldin.
[b]İsim :Hacer Yaş :12 Tecrübeler: süper oLurum ve siteye üye çağırırım asla gitmezler siteye gözüm gbi bakarım Günlük Online Olma Süresi :hatırlamıyorum ama çok kalıtım
İsim :Hacer Yaş :12 Tecrübeler: süper oLurum ve siteye üye çağırırım asla gitmezler siteye gözüm gbi bakarım Günlük Online Olma Süresi :hatırlamıyorum ama çok kalıtım
[b]Hoşgeldin Hacer (: Dediklerini yaparsan zaten bu sitede üst rütbelere getirilirsin kuşkun olmasın canım (: Şimdi Deneme Moderatör rütbeni veriyorum (: umarım dediğin gibi süper olursun Başarılar Hacer
En son Immortal Angel tarafından 21/6/2010, 01:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
İsim :Görkem. Yaş :14 Tecrübeler:Adminlik,stilistlik,süper modluk,co adminlik Günlük Online Olma Süresi :4 saat ve üzeri Mesajlar ve konular az sonra hazır canım
Bende deneme moderatör olmak istiyorum...Siteye elimden geldiğince üye getirebilirim...Mesaj sayısında emin değilim...Şansımı denemek istedim...İlk günden bu başvuyu yapmam hata mı onuda açıkcası bilmiyorum!?
Hayır zaten Moderatör'e ve Üyeye ihtiyacımız var o yüzden rütbeni veriyorum, Paylaşım yapmak konusundada sana güveniyorum çünkü daha ilk günden yaptın bile (: